Jazziga spel

Finns ett stort antal spel med jazzmusik i bakgrunden. Denna lista är således inte fullständig. Utan fyra stycken förslag på jazziga spel. Observera att alla fyra spel går att provspela gratis. Och kom ihåg – när musiken är halva nöjet – prova att spela något av dessa sköna jazziga spel.

Cat Corner

Skön musik och jazziga katter. Svårslagen kombination. Här gäller det att ringa in de olika katterna på tid. Katterna måste ringas in kvadratiskt – annars blir det ingen poäng. Kom ihåg att regnbågskatten kan blandas med alla andra färger på katter. Och att en strömming ger dubbel poäng!

Jazziga och hennes katter

Ett barnspel inriktat mot flickor. Detta är inget musikspel utan ett färglägga spel. Det går ut på att färglägga och måla sex illustrationer på ett tjejband utklädda till jazziga katter. Bandmedlemmarna poserar och du skall skapa bandet utseende och image. Försök att skapa ett genomgående tema och en färgsättning som matchar alla bandmedlemmar. Måla och färglägg efter bästa jazzhumör!

Jazz Jackrabbit

Om du är sugen på ett svängigt, jazzigt och funkigt retrospel måste du provspela Jazz Jackrabbit. Grafiken, arkadformatet och spelmusiken – ger dig spelglädjen från ett av 80-talets okända spelsuccé åter igen och om igen. Ett klassiskt skjut dem upp spel. En skjutglad kanin som inte kan missa målet. Blir du stilla stående för länge utbrister spelkaraktären ”What are you doing”. Banorna och spelet påminner en hel del om Super Mario Bros. Verkligen värt att kolla upp för en retronörd!

Jazz of New Orleans

Häng med till jazzens födelsestad New Orleans. Jazzklubbarna erbjuder svängig stämning, vackra damer och kalla drinkar. Ett slot casinospel som bara får en att vilja stampa takten till rytmerna och tonerna av jazz. Spelmaskinen har 5 snurrande hjul och för vinst krävs minst tre jazziga symboler i rad. Räknas både från höger till vänster eller det motsatta – från vänster till höger. Spänningen tar dock inte slut där. Vid varje vinst kan du antigen spela ”safe” och inkassera vunnet belopp. Eller försöka vinna genom ett risktagande ”gamble”. Om du vågar försöka hitta den dolda vinsten i spelet – och lyckas – kan det dubbla eller tredubbla vinsten! Lycka till!